Bandenservice

Uw autobanden zijn belangrijker dan u denkt. De vier banden van uw auto hebben een verantwoordelijke taak. Ze dragen het gewicht van de auto, de inzittenden en uw bagage. Ook spelen ze een cruciale rol bij het weggedrag van uw auto: optrekken, remmen, het opvangen van dwarskrachten in bochten en grip op nat wegdek. De juiste banden zijn daarom erg belangrijk. Banden versleten? Bel of kom langs en we maken u een leuke scherpe aanbieding!

Veilig op weg betekent ook het tijdig wisselen van zomer- naar winterbanden (en vice versa). Winterbanden hebben een ander profiel, waardoor ze meer grip hebben op gladde wegen. Als de temperaturen richting vriespunt gaan, zijn winterbanden een echte aanrader. Zomerbanden zijn juist zeer geschikt voor wat drogere tijden. Warmere temperaturen stellen namelijk andere eisen.

Is het weer tijd voor uw bandenwissel? . Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan bij ons opslaan.
Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan en heeft u er geen omkijken naar. Bent u bij ons in onderhoud met uw auto dan is de opslag GRATIS.

Hoe werkt het?
Wanneer u een afspraak maakt voor de bandenwissel, kunt u aangeven of de banden moeten worden opgeslagen. Wij regelen de rest. Als het tijd is voor de volgende bandenwissel hebben we uw banden direct bij de hand. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden!

Wilt u nou niet 2 sets wielen? Maar wel veilig door de zomer en de winter periode dan is misschien een all season band wel iets voor jou auto! Hierin kunnen wij onwijs veel merken en soorten leveren. Benieuwd wat u kwijt zou zijn? Neem dan contact met ons op.

winterband-zomerband-allseasonband.png