Storing en diagnose

 

Brandt er een lampje op uw dashboard? Om de juiste diagnose te kunnen stellen sluiten wij uw auto aan op de diagnosetester die de storing of fouten uit het geheugen kan uitlezen. Vervolgens moet de oorzaak van de storing nog worden gevonden én worden verholpen. 

Autobedrijf Henk Kelly gebruikt diagnoseapparatuur en -software van Bosch en Snap-on en wordt continue ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is bij ons en uw autoproblemen snel en goed worden opgelost. En door het officiële partnership met Bosch/GMTO en Snap on beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen.

Er brandt een lampje, wat nu?
Een brandend storingslampje is geen reden tot paniek. Over het algemeen geldt de regel: rood is stoppen, oranje is (voorzichtig) doorrijden. Wel is het belangrijk om te weten waarvoor welk lampje dient. U kunt dit terugvinden in de documentatie van uw auto maar u kunt ook onze eigen app downloaden waarin o.a. alle storingslampjes van uw auto terug zijn te vinden. Bij twijfel kunt u ons natuurlijk bellen.

 

 

H-4304-Snapon.jpg