Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Erik Backer uit Amsterdam op 18-01-2022

Uitstekend

Vriendelijk, vlot, helder in communicatie, betrouwbaar.

Gemiddeld
9

Tjacco uit Kuik op 18-01-2022

Super behulpzaam

Super behulpzaam proberen altijd oplossing te vinden super voor mekaar

Gemiddeld
10

Anja uit Ruinen op 07-01-2022

Fijn bedrijf

Zowel afspraak maken als afhandeling van de beurt en APK was prima, vriendelijke mensen

Gemiddeld
9

Jan Frens uit Meppel op 07-01-2022

Uitstekend

Goede service en communicatie!

Gemiddeld
10

Inge Mensinga uit Meppel op 23-12-2021

Prima

Klantvriendelijk en goede service

Gemiddeld
10

J.A. Stekelenburg uit Ruinen op 21-12-2021

uitstekend

Zoals ik gewend ben bij uw bedrijf verliep het wisselen van de banden voorspoedig, Even wachten met een kop koffie en ik reed weer weg op mijn winterbanden. Attent was ookm de mededeling dat het deze winter echt de laatste kerr is dat ik op deze banden mag rijden,

Gemiddeld
10

Marleen Rumpt uit Ruinen op 16-12-2021

Goed en betrouwbaar garagebedrijf

-

Gemiddeld
10

Wouter uit Ruinen op 10-12-2021

Uitstekende service en kennis van zaken

Uitstekende service en kennis van zaken

Gemiddeld
10

C. uit Anholt op 05-12-2021

Persoonlijke aandacht en service, voor een nette prijs

Helder advies over de juiste keuze winterbanden. Netjes en compleet geleverd en gemonteerd.

Gemiddeld
10

Mylène uit Hoogezand op 03-12-2021

Een vertrouwd gevoel.

Ik heb een goed en vertrouwd gevoel overgehouden aan mijn ervaring hier. Alles wordt rustig en duidelijk verteld en er wordt de tijd voor je genomen.

Gemiddeld
10

jelle uit ansen op 30-11-2021

snel en vakkundig

de vlotse garage ervaring in 40 jaar en dat zegt wat

Gemiddeld
10

Romy uit Ruinen op 23-11-2021

Geweldige service

-

Gemiddeld
10

Jelle uit Ruinen op 22-11-2021

Goed geregeld top

Korte lijnen en snel actie onder nomen

Gemiddeld
8

Leo uit Ruinen op 16-11-2021

Uitstekende autobedrijf.

Je kunt er altijd terecht, wordt op een prettige manier geholpen en er wordt niet iets gedaan dat niet nodig is. Er is behulpzaam en vakbekwaam personeel en moet je even wachten dan staat er altijd een kop koffie of thee klaar.

Gemiddeld
10

Dorlandt uit Ruinen op 04-11-2021

Wekzaamheden worden goed uitgevoerd ben tevreden

Goed werk , wordt goed behandeld

Gemiddeld
8

Evertje uit Ruinen op 04-11-2021

Super

Een heel goed en vertrouwd adres. Iedereen aan te bevelen.

Gemiddeld
10

H uit Bennink op 31-10-2021

Goed contact

Goede services

Gemiddeld
10

Maria van Laar uit Ruinen op 19-10-2021

Autokeuring, alles wordt in overleg gedaan

Mijn auto moest gekeurd worden en aangegeven in overleg om een klein beurt te doen. Vorige jaar met de keuring werd al aangegeven dat er bijna 2 nieuwe banden om moesten, dat is nu gebeurd, je kon hem ook nog laten wassen voor de helft van het geld. Goede service!

Gemiddeld
8

E.A. Both uit Ruinen op 17-10-2021

prima service

De vakantiebeurt werd op mijn verzoek direct uitgevoerd. Om 9.30 gebeld dat de auto klaar was. Kwam goed uit i.v.m. onze boodschappen in Meppel 's-middags.

Gemiddeld
9

Guus uit Hoogeveen op 10-10-2021

Fijne garage om zaken mee te doen.

Mitsubishi Outlander gekocht ,goed voorgelicht. Auto super afgeleverd.

Gemiddeld
10

Rose uit Ruinen op 03-10-2021

Prima service.

Pech langs de weg. Binnen een dag de auto weer klaar. Echt super!

Gemiddeld
10

Wil uit Ruinen op 03-10-2021

een dikke 10+!

Of ik nu om iets kleins of iets groots kom, altijd word ik door alle medewerkers enorm vriendelijk geholpen. Heel veel waardering voor allemaal.

Gemiddeld
10

Alexander uit Ekkels op 03-10-2021

Snelle uitstekende service

Lekke band was niet meer te repareren. Ondanks hun volle agenda hebben ze hun uiterste best gedaan om de nieuwe banden zo snel mogelijk te monteren.

Gemiddeld
10

Hans Westerman uit Ruinen op 30-09-2021

Supergoed en klantgericht

Kom daar al jaren en het is nog nooit anders geweest: Vriendelijk, bereidwillig, behulpzaam. Een 10

Gemiddeld
9

George uit Ruinen op 27-09-2021

Uitstekend

Auto gebracht voor Apk. Werd ook nog keurig gewassen!

Gemiddeld
10