Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Jan uit Ruinen op 02-06-2023

Staan altijd voor je klaar

Ze denken met je mee, alles altijd goed geregeld.

Gemiddeld
10

meneer J uit Zwolle op 19-05-2023

Aardige Mensen

Nette auto afgeleverd !

Gemiddeld
10

Koolhof uit Pesse op 16-05-2023

goed

goed geholpen

Gemiddeld
10

Jan uit Ruinen op 12-05-2023

Prima garage

Goed geholpen, in overleg is alles naar wens gedaan

Gemiddeld
10

Wil Kransen uit Ruinen op 11-05-2023

5 sterren zijn eigenlijk te weinig.

Geweldige service en klantvriendelijkheid. Ik geef hierbij wel 7 sterren

Gemiddeld
10

meneer/mevrouw uit Ruinen op 25-04-2023

Top

Klantvriendelijk, snelle service

Gemiddeld
10

Patricia uit Ruinen op 25-04-2023

Altijd super

Altijd goed bij Kelly. Duidelijkheid, vriendelijk personeel!

Gemiddeld
10

Rene uit Hoogeveen op 24-04-2023

Ik ben klant

Ik vind het super want zo snel klaar, echt te spreken. Ik ben net klant en denk nog veel er te komen dus. Voor onderhoud APK. Of andere dingen. Groetjes R. Noordzij

Gemiddeld
8

meneer/mevrouw Van Vliet uit Ruinen op 23-04-2023

Snel

Winterbanden > zomerbanden; Klaar terwijl de koffie nog warm is.. èn de ventielen opnieuw ingelezen èn proefrit gemaakt èn de wielbouten nogmaals na-gedraaid... Top, jongens!

Gemiddeld
10

Jaap uit Ruinen op 16-04-2023

Goed en snel

Receptie: vriendelijk en behulpzaam. Afspraken worden nagekomen en ik heb geen reden iom te twijfelen aan de kuindigheid van het personeel.

Gemiddeld
8

meneer/mevrouw Stoop uit Schiedam op 11-04-2023

Snel en goed

Snelle goede service volgens afspraak

Gemiddeld
10

Ben uit Emmen op 04-04-2023

klantvriendelijke prima service

klantvriendelijk en betrouwbaar

Gemiddeld
10

Michael uit Eindhoven op 30-03-2023

Great Experience

Great customer service and very supporting

Gemiddeld
10

meneer/mevrouw uit Ruinen op 24-03-2023

Plezierig en professioneel.

Plezierig contact en plezierig geholpen. Prima service. Hun meedenken wordt zeer gewaardeerd. Professioneel!

Gemiddeld
9

meneer/mevrouw uit Ruinen op 24-03-2023

Heel fijn

Geen klachten, altijd goed

Gemiddeld
9

Erik uit Groningen op 13-03-2023

Zeer goede ervaring

Vriendelijk en super snel geregeld

Gemiddeld
10

meneer/mevrouw Ineke uit Ruinen op 09-03-2023

Alles volgens afspraak gebeurd.

De keuring is vlot verlopen. En ook nog gewassen!

Gemiddeld
10

meneer/mevrouw uit Ruinen op 18-02-2023

Deskundig, vriendelijk en redelijk tarief

Deskundig, vriendelijk en redelijk tarief

Gemiddeld
10

Olga uit Hoogeveen op 16-02-2023

Goede service en aardige mensen.

Er wordt naar je geluisterd.

Gemiddeld
10

Ed uit Ruinen op 16-02-2023

Vakkundig vriendelijk snel

Al jaren naar volle tevredenheid klant bij Kelly.

Gemiddeld
10

Erik Backer uit AMSTERDAM op 08-02-2023

Betrouwbaar, vriendelijk en een redelijk tarief.

APK, kleine beurt en het vervangen van de voorruit. Alles precies zoals afgesproken uitgevoerd. Ook werk uit handen genomen doordat Kelly de contacten regelde qua verzekering van de voorruitvervanging. Top.

Gemiddeld
10

Maarten uit Ruinen op 07-02-2023

Vakkundig en men staat altijd voor je klaar.

Zelfs op zaterdag komt garage Kelly naar mijn huis als ik startproblemen heb.

Gemiddeld
10

Meriel van Lennep uit HIJKEN op 04-02-2023

Top Service bij Autobedrijf Henk Kelly

Altijd goede, constante service waar je op kunt vertrouwen en er is altijd een leen voertuig beschikbaar waar mijn honden in mogen dus geen inkomstenderving voor mijn bedrijfje. Bedankt heren!

Gemiddeld
10

Wim uit Ruinen op 31-01-2023

Prima service

Plotseling probleem met de auto nog dezelfde dag verholpen. Vakmensen aan het werk.

Gemiddeld
8

Anja uit Ruinen op 31-01-2023

Uitstekend

Snelle goede service

Gemiddeld
10