Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Intechneau BV uit Ruinen op 19-02-2021

Top

TOP!

Gemiddeld
10

Jeanet uit Ruinen op 18-02-2021

Top service

Goed personeel, kort en bondige samenwerking. Gewoon fijn!

Gemiddeld
10

Wout en geke uit Ruinen op 18-02-2021

Super

Vriendelijk personeel

Gemiddeld
10

Willem uit Ruinen op 18-02-2021

Professioneel bedrijf met een fijne uitstraling

Goede service, uitermate klantvriendelijk. Vakbekwame monteurs

Gemiddeld
9

Arend uit Ruinen op 18-02-2021

Top

Top top

Gemiddeld
10

HM uit Mooij op 16-02-2021

Snelle goeie service!

Snelle actie bij een kapotte auto, accu bleek kapot. Prima voor elkaar!

Gemiddeld
10

Jacobus uit Ruinen op 16-02-2021

De service is gewoon geweldig.

Mijn ervaring met autobedrijf Henk Kelly is uitstekend. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en op elk tijdstip geholpen.

Gemiddeld
9

John uit Ruinen op 16-02-2021

Probleem met auto, maar direct opgelost

Auto liep op een nood programma, geen idee wat er aan de hand was. Probleem binnen 2 dagen verholpen. Top garage, altijd vriendelijk en goed geholpen.

Gemiddeld
10

Danny Taverne uit Ruinen op 14-02-2021

Alle kennis voor welke merk dan ook, op de juiste plek

Sneller service, en ze staan altijd voor iedereen klaar!

Gemiddeld
10

Johannes uit Ruinen op 13-02-2021

Super

5 Michelin sterren.

Gemiddeld
10

Richard uit Hoogeveen op 12-02-2021

Prima adres

Komt gewoon afspraken na.

Gemiddeld
10

Jeroen Buiter uit RUINEN op 09-02-2021

Zeer goed en eerlijk advies

Fijn om zaken mee te doen. Nemen de tijd voor je. Eerlijk advies en prijs.

Gemiddeld
10

willem uit ansen op 08-02-2021

prima

vijf sterren waard

Gemiddeld
10

Mike uit Dwingeloo op 05-02-2021

Snelle en goede service. Altijd klantvriendelijk!

Sinds twee jaar breng ik mijn auto's voor onderhoud en reparatie naar Kelly. Ik word altijd zeer vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen. De reparatie gaat altijd in overleg en onderhoud wordt goed uitgevoerd.

Gemiddeld
10

Wesley uit Ruinen op 02-02-2021

Top service en een prettig contact

Vlot, eerlijk en een prettige ervaring. Een goede service en duidelijke afspraken Makkelijk contact.

Gemiddeld
10

Wiebe uit Ansen op 02-02-2021

Goede en professionele service

De dienstverlening bij Henk Kelly is persoonlijk, professioneel en klantgericht. Ik blijf klant.

Gemiddeld
8

Ella uit Koekange op 01-02-2021

Top service

Een telefoontje was genoeg om binnen 5 minuten al geholpen te worden en een uurtje later stond de auto gereed om verder te gaan. Sneller kon de service niet geleverd worden.

Gemiddeld
10

Marco uit Echten (Dr) op 01-02-2021

Vakmensen

Vakmensen. Prettig geholpen. Factuur wordt nagestuurd.

Gemiddeld
10

Hans Westerman uit RUINEN op 31-01-2021

Zoals gewoonlijk Topservice

Direct hulp bij defekte verlichting. Zo gepiept.

Gemiddeld
9

Intechneau BV uit Ruinen op 30-01-2021

Top bedrijf!

Vriendelijk en kundig bedrijf en medewerkers.

Gemiddeld
10

Berthold van Dommelen uit Ruinen op 30-01-2021

attente persoonlijke garage met prima service

Altijd snel behulpzaam, denken met je mee

Gemiddeld
9

Wouter Smit uit Pesse op 29-01-2021

Goede garage

Goede evaring met deze garage. Partner heeft hier haar auto gekocht en in onderhoud. Zelf nu ook bij deze garage in onderhoud voor mijn auto. Wij zijn bij deze garage terecht gekomen door schoonouders die hebben ook veel lof voor deze garage in de tijd dat hun auto hier werd onderhouden.

Gemiddeld
10

Laurens uit Ansen op 28-01-2021

Snelle accurate service !!

Fijn bedrijf. Goede service.

Gemiddeld
10

Ine uit Ruinen op 27-01-2021

Positief

Garage bedrijf Henk Kelly is kundig en zeer klantgericht.

Gemiddeld
9

Nathan uit Mooij op 26-01-2021

Betrouwbare en snelle garage

Fijne garage die snel en betrouwbaar handelt, vakkundige en fijn personeel.

Gemiddeld
10