Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Bas uit Ruinen op 04-05-2020

Deskundig en snel

Zeer snel en deskundig geholpen

Gemiddeld
10

Wim uit Ruinen op 04-05-2020

uitstekende service

Goede communicatie, vriendelijke mensen.

Gemiddeld
10

Jan uit Ruinen op 04-05-2020

Uitstekende service,goede monteurs.

Zijn vlot en denken met de klant mee

Gemiddeld
10

Emmy Pieterson uit Ruinen op 04-05-2020

Erg klantvriendelijk en snel en goed geholpen, fijn

Zie hierboven.

Gemiddeld
9

John uit Ruinen op 02-05-2020

Prima garage, altijd alles volgens afspraak.

Auto voor onderhoudsbeurt gehad, werd keurig gebeld over de gebreken en een akkoord op reparatie.

Gemiddeld
9

Kees uit ANSEN op 02-05-2020

Goed

Het is wel wat laat,maar ik wil tocht nog reageren. Wij rijden heel weinig met de auto dit jaar iets van 6000 km. Vandaar dat wij een klein beurt voldoende vonden. Wat ik mij afvraag de airco moet om de 4 jaar gedaan worden en nu is het 2 jaar geleden. Was dit nu nodig en als wij zo weinig kilometers blijven rijden is dan ieder jaar die beurt wel nodig. Of kan dit met de volgende apk. De factuur is uiteraard betaald, maar hij viel mij tegen voor een kleine beurt.

Reactie van: Autoservice Henk Kelly Hoi Kees bedankt voor je beoordeling. De airco hoort elke 2 jaar service te krijgen. Het systeem van airco loopt namelijk altijd langzaam leeg. Ook al rij je 500km of 15.000km. Om te voorkomen dat je aircopomp met minder olie gaat draaien worden airco's elke 2 jaar gedaan. Dit word ook door elke fabrikant geadviseerd. Mocht je nog meer vragen hebben horen wij het graag. 0522-471747
Gemiddeld
7

tineke uit Ruinen op 02-05-2020

Goeie

Goeie en duidelijke afspraken klantvriendelijk,ik ben heel tevreden!!

Gemiddeld
10

Geert Roelof uit Ruinen op 29-04-2020

Klantvriendelijk en prettig geregeld.

Niets aan toe te voegen.

Gemiddeld
8

Frieda uit Hoogeveen op 28-04-2020

Top service

Top service

Gemiddeld
10

Wilfried uit Ruinen op 27-04-2020

Honderd procent

Snelle en goede service

Gemiddeld
10

Ella uit Koekange op 27-04-2020

Prima service

Werd keurig opgelet naar de kwaliteit van de banden, deze werden vervangen en de auto was dezelfde middag nog gereed.

Gemiddeld
8

Jurre uit Ruinen op 25-04-2020

Goeie service

Goeie service

Gemiddeld
10

M uit Ruinen op 25-04-2020

Snel accuraat vriendelijk

Snel accuraat vriendelijk

Gemiddeld
10

Leo uit Ruinen op 25-04-2020

Prima garage

Ook tijdens een bandenwissel werd er niet alleen op de banden gelet maar ook gezien dat er een lamp stuk was en deze werd vervangen.

Gemiddeld
10

Jan uit Ruinen op 25-04-2020

Prima garage

Alles volgens afspraak gedaan.

Gemiddeld
10

Herbert uit RUINEN op 22-04-2020

Prima en snelle service, vriendelijk personeel

Vriendelijk en vakkundig personeel, je wordt snel geholpen en er wordt meegedacht over oplossingen. Zeker aan te bevelen!

Gemiddeld
10

j uit ruinen op 21-04-2020

zoals gewoonlijk prima

afspraak gemaakt voor bandenwissel; was op korte termijn mogelijk; keurig gebeld toen auto klaar was, met aanbod voor autowassen met 50 % korting

Gemiddeld
9

Marco uit Echten (Dr) op 21-04-2020

Vaklui en goeie service

Vaklui en goeie service

Gemiddeld
10

Mike uit Dwingeloo op 21-04-2020

Goede en persoonlijke service!

Zolang ik mijn auto in onderhoud heb bij autobedrijf Kelly word ik altijd snel en zeer klantvriendelijk geholpen. Zelfs voor het vervangen van een lampje, wat meer tijd kostte doordat een luchtfilter gedemonteerd moest worden, hoefde ik alleen het lampje te betalen. Een airco servicebeurt kon gewoon tussen de werkzaamheden door gebeuren. Alleen ff langs rijden. Echt top!

Gemiddeld
10

Paul uit Ruinen op 21-04-2020

prima ervaring

Mijn contact met Henk Kelly was prettig. De dienstverlening werd snel en professioneel geleverd.

Gemiddeld
9

fons schoonderwal uit Ruinen op 20-04-2020

klantvriendelijk en behulpzaam

zie boven

Gemiddeld
7

Luut uit Ruinen op 20-04-2020

goed en snel

vlot geregeld.

Gemiddeld
8

Hendri uit Overdinkel op 20-04-2020

Klantvriendelijk en goede service

Erg fijn geholpen en zeer netjes afgehandeld

Gemiddeld
10

Erni uit Ansen op 20-04-2020

Super service

Snelle en fantastische service

Gemiddeld
10

Agaath en Jan uit Ruinen op 18-04-2020

Wij worden al jaren uitstekend geholpen.

Goede afspraken, korte wachttijden, vriendelijk personeel

Gemiddeld
10