Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

meneer/mevrouw uit Meppel op 23-05-2024

perfect!

Goed contact met mij gehouden. Ook keurig binnen de tijd klaar en goede afhandelingen van het telefoongesprek dat daarna nog volgde.

Gemiddeld
9

Klaas uit Hoogeveen op 20-05-2024

Prima service

Prima service

Gemiddeld
10

Bert uit Nunspeet op 19-05-2024

Prettig bedrijf goede communicatie

Goede service en prettig contact.

Gemiddeld
9

Wil uit Ruinen op 17-05-2024

geweldig

Zoals vele jaren is mijn ervaring geweldig. Ik kan hier maar 5 sterren geven, maar als het aan mij ligt zouden dat er wel 6 mogen zijn.

Gemiddeld
10

meneer/mevrouwluppes uit Aalten op 15-05-2024

Geweldige service

Er een auto gekocht fijn geholpen en alles netjes geregeld

Gemiddeld
9

Heleen uit Elst op 14-05-2024

Vertrouwenwekkend en vriendelijk

Auto gekocht en oude ingeruild. We kochten een automaat en dat was nieuw voor ons. Eigenaar garage ging mee om te oefenen en gaf heel goed uitleg. Alles keurig in orde gemaakt binnen korte tijd en geheel voldaan aan onze wensen. Heel fijne ervaring!

Gemiddeld
10

mevrouw uit Cieraad op 09-05-2024

Prima service, zeer tevreden.

Er wordt met je meegedacht en ze komen hun beloftes na. Betrouwbaar dus!

Gemiddeld
9

Vincent uit Ruinen op 28-04-2024

Vriendelijke en goede service

Ik ben erg blij met de service van Autobedrijf Henk Kelly. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, kreeg uitleg en werd gebeld voordat de onderhoudsbeurt werd uitgevoerd. Ook qua kosten heb ik het gevoel dat het reeel is.

Gemiddeld
10

meneer/mevrouw ten hagen uit Den Haag op 28-04-2024

Service zoals het hoort

Zeer vriendelijke ontvangst en reparatie vooralsnog naar behoren uitgevoerd. Medelingen mbt voortgang van de reparatie mogen wat mij betreft wat pro actiever maar er wordt op elke vraag (via app) binnen een mum van tijd gereageerd. Ik begrijp dat ik uiteraard niet de enige klant ben.

Gemiddeld
9

Gea Leffers uit Ruinen op 16-04-2024

Goede service, vriendelijke en kundige medewerkers.

Goede service, kennis aanwezig bij medewerkers. Een prettig bedrijf om heen te gaan.

Gemiddeld
8

Antoine uit Ruinen op 15-04-2024

Niets is te kort, niets is te lang!!!

Hele goede service en altijd een oplossing

Gemiddeld
8

meneer j van dijk uit Genemuiden op 15-04-2024

Fijn no nonsens bedrijf.

Tot nu toe prima ervaring gehad. Fijne auto aangeschaft voor een goede prijs. Binnen 2 dagen klaar om op te halen. Op de valreep nog even voor en achter nieuwe ruitenwissers gezet. Prima service. Blij mee

Gemiddeld
9

Mika Schuldink uit Meppel op 07-04-2024

Jeroen is een vakman

Door jeroen diverse cabriodaken laten herstellen. Deze werken weer top naar behoren. Jeroen komt netjes zijn afspraken na en is een echte vakman!

Gemiddeld
10

S. de Bruijn uit Koekange op 04-04-2024

Snelle service en flexibel

Als nieuwe klant snel ingepland en alles goed gerepareerd. Prettig in de communicatie.

Gemiddeld
8

meneer/mevrouw Joop Grit uit Ruinen op 28-03-2024

Vlotte afwerking goed gedaan

Goede service

Gemiddeld
10

Sander uit Hengelo op 25-03-2024

Echt een verademing voor de auto handel.

Ik had een proefrit aangevraagd via marktplaats. Daar werd snel op gereageerd. Contact via de telefoon op genomen vriendelijk gesprek met Jeroen. Bij aankomst stond de auto klaar schoon met een volle tank en een proefrit gemaakt. Duidelijke historie aanwezig door middel van onderhouds boekje. Na de proefrit onder het genot van een bakje koffie wat onderhandelt en over een prijs eens geworden. Vriendelijk contact zoals je niet zo snel meer verwacht maar gelukkig nog wel bestaat. Klasse bedrijf hier kom ik graag terug. Dank je wel Jeroen voor een heldere en snelle afhandeling ga zo door. Echte aanrader.

Gemiddeld
10

meneer Lijster uit Ruinen op 24-03-2024

Top bedrijf

Wat je afspreekt komen ze na. Kundig en een no nonsens garage.

Gemiddeld
10

Bert Kempen uit Ruinen op 17-03-2024

Prima service en kwaliteit

Vriendelijk en vakbekwaam personeel

Gemiddeld
10

Jacob Troost uit VOLLENHOVE op 16-03-2024

Klantvriendelijk, eerlijk en fijn in omgang.

Een mooie auto gekocht bij Kelly, goed advies eerlijke mensen en had er direct vertrouwen in. Een aanrader.

Gemiddeld
9

KLAAS ALBERT BRUINS uit WAPSERVEEN op 16-03-2024

KAN NIET BETER

KELLY ZAL WEL DENKEN WAT EEN GEDOE MET DIE MENSEN OM EEN AUTO TE VERKOPEN HET LOOPT BIJ ONS LANGS ELKAAR WIJ ZIJN NIET VAN DEZE TIJD MET BETALEN WIJ REDDEN ER ONS MEE EN DAAR HEB JE HET OOK MEE GEHAD ALLES VERANDERD STEEDS EEDE EN HAMER EN EEN SPIJKER EEN AUTO ALS HIJ MAAR DEED DE REST ER OM HEEM WAS MAAR BIJZAAK ALS DE MOTOR MAAR DEED IN CAFÉ VAN MIJN OUDERS ALS JE MAAR DRINKEN WOU NET ZO IETS WAT HEB JE AAN EEN KLANT DIE NIET DRINKT KUN JE DE TENT WEL SLUITEN GEEF JE ZELF EEN GLASJE BIER IN DE ZOMER EN S WINTERS JENEVER VOOR DE KOU KLAAS

Gemiddeld
10

H van der Vegt/mevrouw uit Ruinen op 10-03-2024

Alles super geregeld.

Mooi dichtbij

Gemiddeld
10

Jacques uit Leerdam op 04-03-2024

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel

Ben heel vriendelijk geholpen en de auto reserveren was geen probleem. Ook niet nadat ik een tweede keer wilde komen kijken en proefrijden. Jeroen en Marloes; dank voor jullie klantvriendelijkheid. Dat zie je tegenwoordig niet zo vaak meer :-)

Gemiddeld
10

Henk uit Ruinen op 01-03-2024

weer goed geregeld

weer netjes verzorgd en de auto weer mooi schoon

Gemiddeld
10

Jan uit Ruinen op 24-02-2024

uitstekend!!!!

Alles tip top geregeld

Gemiddeld
10

Marjan uit Ruinen op 20-02-2024

Prettig contact, goede service!

Wij zijn nog maar kort geleden in Ruinen komen wonen. Voor het onderhoud van de auto waren we voor het eerst bij garagebedrijf Henk Kelly. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en het overleg over wat er precies moest gebeuren verliep heel soepel. De auto heeft binnen een week het onderhoud gehad. Er is gedaan wat gedaan moest worden, waardoor het te betalen bedrag te overzien was. Een heel prettige garage, die er een nieuwe, tevreden klant bij heeft!

Gemiddeld
10