Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Mylène uit Hoogezand op 03-12-2021

Een vertrouwd gevoel.

Ik heb een goed en vertrouwd gevoel overgehouden aan mijn ervaring hier. Alles wordt rustig en duidelijk verteld en er wordt de tijd voor je genomen.

Gemiddeld
10

jelle uit ansen op 30-11-2021

snel en vakkundig

de vlotse garage ervaring in 40 jaar en dat zegt wat

Gemiddeld
10

Romy uit Ruinen op 23-11-2021

Geweldige service

-

Gemiddeld
10

Jelle uit Ruinen op 22-11-2021

Goed geregeld top

Korte lijnen en snel actie onder nomen

Gemiddeld
8

Leo uit Ruinen op 16-11-2021

Uitstekende autobedrijf.

Je kunt er altijd terecht, wordt op een prettige manier geholpen en er wordt niet iets gedaan dat niet nodig is. Er is behulpzaam en vakbekwaam personeel en moet je even wachten dan staat er altijd een kop koffie of thee klaar.

Gemiddeld
10

Dorlandt uit Ruinen op 04-11-2021

Wekzaamheden worden goed uitgevoerd ben tevreden

Goed werk , wordt goed behandeld

Gemiddeld
8

Evertje uit Ruinen op 04-11-2021

Super

Een heel goed en vertrouwd adres. Iedereen aan te bevelen.

Gemiddeld
10

H uit Bennink op 31-10-2021

Goed contact

Goede services

Gemiddeld
10

Maria van Laar uit Ruinen op 19-10-2021

Autokeuring, alles wordt in overleg gedaan

Mijn auto moest gekeurd worden en aangegeven in overleg om een klein beurt te doen. Vorige jaar met de keuring werd al aangegeven dat er bijna 2 nieuwe banden om moesten, dat is nu gebeurd, je kon hem ook nog laten wassen voor de helft van het geld. Goede service!

Gemiddeld
8

E.A. Both uit Ruinen op 17-10-2021

prima service

De vakantiebeurt werd op mijn verzoek direct uitgevoerd. Om 9.30 gebeld dat de auto klaar was. Kwam goed uit i.v.m. onze boodschappen in Meppel 's-middags.

Gemiddeld
9

Guus uit Hoogeveen op 10-10-2021

Fijne garage om zaken mee te doen.

Mitsubishi Outlander gekocht ,goed voorgelicht. Auto super afgeleverd.

Gemiddeld
10

Rose uit Ruinen op 03-10-2021

Prima service.

Pech langs de weg. Binnen een dag de auto weer klaar. Echt super!

Gemiddeld
10

Wil uit Ruinen op 03-10-2021

een dikke 10+!

Of ik nu om iets kleins of iets groots kom, altijd word ik door alle medewerkers enorm vriendelijk geholpen. Heel veel waardering voor allemaal.

Gemiddeld
10

Alexander uit Ekkels op 03-10-2021

Snelle uitstekende service

Lekke band was niet meer te repareren. Ondanks hun volle agenda hebben ze hun uiterste best gedaan om de nieuwe banden zo snel mogelijk te monteren.

Gemiddeld
10

Hans Westerman uit Ruinen op 30-09-2021

Supergoed en klantgericht

Kom daar al jaren en het is nog nooit anders geweest: Vriendelijk, bereidwillig, behulpzaam. Een 10

Gemiddeld
9

George uit Ruinen op 27-09-2021

Uitstekend

Auto gebracht voor Apk. Werd ook nog keurig gewassen!

Gemiddeld
10

Maarten Perdeck uit Ruinen op 26-09-2021

Snelle levering en prima service.

Ik ben gewoon tevreden over de aankoop van de Casalini brommobiel.

Gemiddeld
10

Klomp uit Ruinen op 22-09-2021

Snelle service

Snelle service, vriendelijk en behulpzaam.

Gemiddeld
10

Johan van Rheenen uit Ruinen op 13-09-2021

zeer goede ervaring

prima service en klantvriendelijk

Gemiddeld
8

Joop uit Ruinen op 12-09-2021

Zeer goed gegaan goede behandeling

Goed overleg en fijne behandeling

Gemiddeld
10

Jan Duinkerken uit Hoogeveen op 10-09-2021

Zeer goede service

Zeer goed geholpen en nam de tijd voor ons,prettige communicatie en k9mt afspraken na.

Gemiddeld
10

Tonie uit Ruinen op 06-09-2021

Top, goed overleg over de kosten en reparaties

Goed overleg over de noodzakelijke en niet noodzakelijke reparaties. Keurig op tijd klaar

Gemiddeld
8

Daan uit Schiedam op 02-09-2021

Prachtige auto en snelle keurige oplevering

Door omstandigheden had ik de auto heel snel nodig. Ze hebben hem keurig rijklaar gemaakt, keurig schoon ook en hij rook als nieuw. Goede advisering en altijd vriendelijk en flexibel. Ook bij onderhoudsbeurten en reparaties trouwens. Mijn vaste garage, ook al kom ik uit Schiedam.

Gemiddeld
10

Ron uit Uffelte op 31-08-2021

Prettige, goede en snelle service.

Je wordt hier als klant behandeld. Men denkt mee en doet er zo veel mogelijk aan om het voor de klant zo prettig mogelijk te maken.

Gemiddeld
10

Hessel K uit Ruinen op 24-08-2021

Vriendelijk en gezellig

Leuk vriendelijk gezellig

Gemiddeld
7