Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

meneer/mevrouw uit ansen op 03-10-2022

als altijd bij Kelly: top service

prima

Gemiddeld
10

Geert uit ruinen op 29-09-2022

zeer goed

goed afhandeling snelle service en communicatie

Gemiddeld
9

Roelie uit Ruinen op 28-09-2022

al jarenlang een tevreden klant

klantvriendelijk, prettige medewerkers

Gemiddeld
9

Johan van rheenen uit Ruinen op 28-09-2022

Prima service

Geweldig goede garage en vriendelijk personeel. Nu

Gemiddeld
8

Marco uit Echten op 26-09-2022

Prima.

Prima.

Gemiddeld
10

Jan uit Marum op 23-09-2022

Klantvriendelijk en deskundig autobedrijf

Zeer klantvriendelijk en vakkundig autobedrijf

Gemiddeld
10

meneer Tonie uit Ruinen op 20-09-2022

Erg goed

Goede ervaring

Gemiddeld
9

A.J. ten Nijenhuis uit Ruinen op 13-09-2022

Prettig zo'n goede garage in de buurt te hebben.

Ook indien je spontaan langs komt, om bv. een lamp te vervangen, wordt je direct en vriendelijk geholpen. Ervaar je wel eens anders.

Gemiddeld
8

Ria uit Oranjedorp op 12-09-2022

Prettige ver- en aankoop

Ik ben hier goed geholpen. Wat prettig was, is dat Jeroen had onthouden wat mijn man telefonisch met hem had besproken.. Weinig onderhandelingsruimte, zou leuk geweest zijn als hij nog een extraatje achter de hand had gehouden. What you see is what you get enbdat is prima.

Gemiddeld
9

Ron Breukelman uit Uffelte op 08-09-2022

Prettige persoonlijke service

Ook met mijn oldtimers kom ik hier graag. Ze weten nog waar ze het over hebben en zijn bekend met oude technieken. Er is tijd voor je en men is zeer behulpzaam.

Gemiddeld
10

meneer/mevrouw Carla uit Ruinen op 06-09-2022

Prima

Wert goed behandeld en vriendelijk.

Gemiddeld
10

Gina uit Ruinen op 24-08-2022

Uitstekend

Zeer tevreden over de garage. Vriendelijk personeel. Alles wordt vooraf overlegd en uitgelegd. Goede service.

Gemiddeld
10

Henk uit Emmen op 23-08-2022

Eerste indruk was goed

Goed en vriendelijk geholpen

Gemiddeld
10

mevrouw J.G. Luursema-de Wit uit Pesse op 22-08-2022

Prima bedrijf met altijd behulpzame medewerkers

Mijn ervaringen met Garage Kelly zijn zeer goed. Ik ben 88 jaar en als de KIA een onderhoudsbeurt moet hebben komen zij de auto ophalen en weer terug brengen. Als er onverhoopt iets is, een leeglopende band zoals nu, wordt de band onderzocht en vervangen. Niets dan lof. En het personeel is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.

Gemiddeld
8

Cor uit Zwolle op 22-08-2022

persoonlijke en snelle service

Prettige contact. Mooie auto gekocht, voor aflevering heeft de auto nog een kleine beurt gehad en is deze van buiten en binnen keurig gepoetst. Blij met de nieuwe auto. Afspraken worden allemaal nagekomen.

Gemiddeld
8

Machiel Nijenhuis uit Ruinen op 21-08-2022

geweldig

heel goed geholpen alles goed uitgevoerd prima service

Gemiddeld
10

Ton uit Ruinen op 19-08-2022

Garage Kelly denkt met je mee.

Als er wat is wordt je snel en vakkundig geholpen.

Gemiddeld
10

Berthold uit Ruinen op 18-08-2022

Kwalitatieve garage met aandacht voor de klant

Communiceren goed, adequaat met een up to date werkplaats. Hebben oog voor klant en werknemers.

Gemiddeld
10

meneer/mevrouw uit Ruinen op 15-08-2022

Goed

Zeer goed en snel geholpen

Gemiddeld
10

meneer/mevrouw uit Ruinen op 15-08-2022

Zeer goed en snel geholpen

Goede kwaliteit en personen

Gemiddeld
10

meneer/mevrouw Astrid uit Ruinen op 10-08-2022

Klant vriendelijk, en kundig

Klantvriendelijk personeel en kundig!

Gemiddeld
10

Peter uit Ruinen op 10-08-2022

Prima service

.

Gemiddeld
10

Sienny Wiersma uit Ruinen op 08-08-2022

Prima

Ik ben zeer tevreden. Eerste klas service Altijd vriendelijk en vakkundig, de auto loopt na de beurt weer beter dan ervoor! Fijn dat de auto terug voor de deur staat en fijn dat ik op de heenweg weer naar huis wordt gebracht.

Gemiddeld
10

Arend uit Ruinen op 08-08-2022

Weer top

Top top

Gemiddeld
10

meneer Reinders uit Ruinen op 07-08-2022

Meedenkend en in overleg!

Meedenkend en in overleg nav een bepaalde aanbevelings punten qua onderhoud van de auto. Geen gedoe met afspraak inplannen, maar via de app hartstikke makkelijk.

Gemiddeld
10